Topic outline
General
PRIDELAVA KRME NA NJIVAH
VZORČENJE IN ANALIZA KRME
V PETEK, , 19. 1. 2023 pregledujemo urejenost zvezkov in pridobivamo ocene pri PRKp. Dobimo se ob 8. uri v računalniški učilnici 121. Če imate svoj prenosni računalnik si ga lahko prinesete.
V poglavju VZORČENJE IN ANALIZA KRME preglejte vso naloženo gradivo. Še posebej pozorno si oglejte video, ki vam bo v veliko pomoč pri pisanju dnevnika. Video si med ogledom po potrebi ustavite in pomembne zabeležke zapišite v zvezek PRKp. Za ogled gradiva boste imeli na voljo dve šolski uri.
Pouk bomo nadaljevali v učilnici 235, kjer boste napisali vsak svoj delavniški dnevnik. Pri pisanju dnevnika si boste lahko pomagali le z zapiski in fotokopijami, ki jih imate v zvezku. Natančna navodila za pisanje dnevnika boste dobili v učilnici 235.
Fotografije delavniških dnevnikov boste do 13. ure oddali v spletno učilnico. Gradivo, ki bo oddano v spletno učilnico bo ocenjeno.
Pregledala bom tudi urejenost vaših zvezkov in vas o čem tudi kaj povprašala.
SPRAVILO, KONZERVIRANJE IN SKLADIŠČENJE KRME
Topic 4
Topic 5
Topic 6
Topic 7
Topic 8
Topic 9
Topic 10